vestnik

FOTO: Sodelavke primorskemu županu v pisarni pripravile bazenček

P.K., 26. 5. 2023
Facebook
Župan v smehu presenečeno vstopa v pisarno.
Slovenija

Župan Mestne občine Nova Gorica Samo Turel je ta teden doživel delovni dan, ki ga zlepa ne bo pozabil. Zaposleni v njegovem kabinetu so se namreč domislili posebnega presenečenja zanj.

Turel je praznoval rojstni dan, kar so mu sodelavke iz kabineta popestrile s havajsko obarvanim presenečenjem. “Časa za praznovanje ne bo veliko, ker je županov koledar z delovnimi obveznostmi poln do večera. Vendar se jutranjemu presenečenju sodelavk iz kabineta župana še pred začetkom delovnega dne ni mogel izmuzniti. Samo za 10 minut je šel na Havaje. Skratka, ugotovil je, da mu ni treba po svetu in da je doma najlepše,” so povedali sodelavci iz njegove pisarne, v kateri je ležal napihljiv bazenček, sončna krema, ventilator, potapljaška maska in druga dopustniška oprema, medtem ko so si člani njegovega kadra nadeli havajski venček. Dobre volje, smeha in tudi kakšne solze ni manjkalo.

Na eni od slik, ki je nastala ob tej priložnosti, Turel v rokah drži letalsko karto, kar je verjetno darilo njegovih sodelavcev za pobeg na počitnice na nam neznano destinacijo. Morda celo Havaje...

Kaj zdaj berejo drugi