vestnik
Nazaj na seznam dogodkov
27.5. sobota
Zabava ob 60. letnici NK Veržej z Misteri
Pričetek ob: 20:00

Zabava ob 60. letnici NK Veržej z Misteri

Veržej

NK Veržej organizira dne, 27. maja 2023, v šotoru pred občinsko stavbo v Veržeju veliko zabavo ob praznovanju 60. letnice delovanja nogometnega kluba. Ob tej izjemni priložnosti želimo skupaj z vami proslaviti dolgoletno tradicijo, strast in uspehe, ki so zaznamovali naš klub.
Dogodek bo priložnost za srečanje s sedanjimi in nekdanjimi nogometaši NK Veržej, ki so s svojim talentom, predanostjo in vztrajnostjo prispevali k uspehom našega kluba. Druženje z našimi nogometnimi junaki bo zagotovo nepozabno in vam omogočilo, da obudite spomine ter delite svoje nogometne izkušnje z njimi.
Na praznovanju bomo skupaj preživeli prijeten večer ob glasbi, zabavi in športnem duhu. Na voljo bo bogata izbira hrane in pijače ter različne aktivnosti, ki bodo poskrbele za vaše zadovoljstvo. Skupaj bomo delili trenutke smeha, veselja in povezanosti, ki so značilni za našo nogometno skupnost.
Praznovanje 60. letnice delovanja NK Veržej bo potekalo na naslednji lokaciji in terminu:
Datum: 27. maj 2023 .Čas: po 20.00 uri Lokacija: V šotoru pred občinsko stavbo v Veržeju.
Kot vrhunsko presenečenje smo za vas pripravili nastop atraktivne skupine Misteri. Ti izjemno talentirani glasbeniki bodo s svojo energijo in karizmo poskrbeli za nepozabno vzdušje ter vas popeljali v glasbeni svet, ki vas bo pustil brez besed. Prepričani smo, da boste uživali v njihovem izjemnem nastopu, ki bo prava paša za ušesa in srce.
Da pa bo veselica pod šotorom še bolj posebna, smo se odločili za sodelovanje z Leščečki drugimi lokalnimi skupnostmi.
Pridružite se nam, da skupaj proslavimo dosežke, ki so oblikovali naš klub in poudarili pomembnost nogometa v naši skupnosti. VSTOPNINE NI!