vestnik

37-letnika išče tudi hrvaška policija 

AG, 29. 8. 2018
Osebni Arhiv Družine
Denis Časar.
Aktualno

Pred natanko tednom dni so ga nazadnje videli v Crikvenici, od takrat se je za njim izgubila vsaka sled. 

Svojci že teden dni pogrešajo Denisa Časarja iz Stavešinec, danes je njegovo iskanje uradno razpisala tudi policija.
Prejšnjo sredo se je namreč sam odpravil na morje v Crikvenico v že prej rezerviran apartma. Kot nam je dejal njegov brat Aleksander, se je povsem normalno obnašal in, ko ga je nazadnje videl oditi iz apartmaja, ni ničesar posumil. Tam je pustil tudi svoj osebni dokument, kar mu nikakor ni podobno, pojasnjuje brat. Danes ga je začela iskati tudi hrvaška policija, zdaj čakajo njihoveprve informacije. Izvedeli so le, da je bil njegov telefon nazadnje aktiven v ponedeljek, ko ga je nekdo klical. 37-letnik je apartma rezerviral skupaj s simpatijo, ki pa si je zadnji hip premislila, tako da se je na dopust odpravil sam.

f42bd76e94326073ea25f271be0e32e5
Osebni Arhiv Družine
Denis Časar.


Kot so sporočili policiji, so ga svojci nazadnje videli 11. avgusta, ko se je z osebnim avtomobilom znamke Opel Vectra srebrne barve odpeljal v hrvaško Crikvenico na dopust. Z njim so nazadnje bili v stiku 19. avgusta, kot so sporočili preko družbenega omrežja facebook, pa so ga v Crikvenici nazadnje videli 22. avgusta.



Policija poziva vse, ki bi imeli kakršnokoli informacijo o pogrešanem, da to sporočijo na najbližjo Policijsko postajo, na telefonsko številko 113 ali na anonimni telefon policije 080 1200.


Osebni Arhiv
Denis Časar. 
denis časar stavešinci crikvenica