vestnik

Bi pokukali v vilo Gorana Dragića?

BB, 22. 6. 2018
Nuša Cvjetičanin
Alenka Bratušek za kuhinjskim pultom. 
Aktualno

Dom je oaza miru, pribežališče pred ponorelim svetom, vir energije in ustvarjalnosti. Obiskali smo 25 znanih Slovenk in Slovencev, da so nam pokazali svoj najbolj osebni prostor in s tem razgrnili del sebe.

Prvič je na slovenskem tržišču revija, v kateri si lahko na enem mestu ogledate stanovanja in hiše, urejene po željah in načrtih Miše Molk, Alenke Bratušek, Francija Planinška, Rebeke Dremelj in drugih znanih sogovornikov.


Tančico sebe je razgrnila tudi prekmurska prevka Regina, ki nam je zaupala, da je njen najljubši prostor v hiši kuhinja, od koder velikokrat zadiši po Prekmurju. Pa tudi, da so vse slike v hiši njene in da nekaj sten še sameva. 

Regina
Miran Juršič
Vrata svojega doma je odprla tudi Regina. 

V reviji Obrazi - Domovi znanih lahko namreč preberete tudi o tem, kako so znani uresničili svoje sanje, kaj jim pomeni dom in kaj mu da osebno noto.

savina
Quickfoto Gr
Savina Atai v svoji oazi miru. 


Ali meščansko stanovanje v središču Ljubljane diha drugače kot hiša za Bežigradom? Ali domačija na Vipavskem drugače ogreje srce kot prestižna vila v Miamiju, kjer si je dom ustvaril Goran Dragić?
Bi raje živeli v sterilnem minimalizmu ali sredi bujne grške vegetacije? Ogledate pa si lahko tudi notranjost predsedniške palače, po kateri je novinarko Obrazov popeljal predsednik Borut Pahor.
Vabljeni torej na sprehod po zasebnih kotičkih ustvarjalnih, samozavestnih in talentiranih osebnosti, ki so nam dovolile pokukati v svoje življenje. Revija Obrazi – Domovi znanih je od 21. junija na prodajnih policah in prepričani smo, da revija predstavlja ekskluzivo.

Razkošni dom Gorana Dragića.
obrazi domovi