vestnik

(ATENA) Brezplačna učna pomoč za udeležence izobraževanja odraslih v okviru projekta Promocija, animacija in učna pomoč

Oglasno sporočilo, 12. 3. 2021
Osebni arhiv
Brezplačna učna pomoč.
Aktualno

Projekt Atena financirata Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport RS in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada. Srednja poklicna in tehniška šola Murska Sobota je konzorcijski partner projekta za Pomurje. V okviru projekta potekajo brezplačna učna pomoč ter promocijske in animacijske aktivnosti.

BREZPLAČNA UČNA POMOČ je namenjena udeležencem izobraževanja odraslih, vpisanim v srednješolske izobraževalne programe, ali udeležencem, ki bodo opravljali mojstrski, delovodski ali poslovodski izpit.

Učna pomoč vključuje razlago in utrjevanje učne snovi. Izvaja se za posamezen predmet ali del učne snovi oziroma za ponavljanje in utrjevanje učne snovi. Lahko se organizira za več predmetov ali pa za izpitne enote na zaključnem izpitu ali maturi. Udeleženci se seznanijo tudi z učnimi strategijami in tehnikami učenja.

Udeleženci se lahko vključijo v brezplačno učno pomoč na:

- Srednji poklicni in tehniški šoli Murska Sobota

- Gimnaziji Franca Miklošiča Ljutomer

- Ekonomski šoli Murska Sobota

- Srednji šoli za gostinstvo in turizem Radenci

- Ljudski univerzi Lendava in

- Biotehniški šoli Rakičan

atena, oglasno-sporočilo
Osebni arhiv
Brezplačna učna pomoč.

Vabljeni vsi, ki nimate dokončane srednješolske izobrazbe in ste oziroma ste bili v preteklosti vpisani v katerega izmed formalnih programov izobraževanja odraslih, da se oglasite pri organizatorjih izobraževanja odraslih in skupaj z njimi poiščete možnosti vključitve v programe brezplačne učne pomoči.

Dodatne informacije o brezplačni učni pomoči: ucnapomoc.atena@spts.si oz. 02 534 89 35 (Alenka Glavač Geršanov) oz. na spletni strani projekta: www.atena-v.si.

logo
Osebni arhiv
Projekt Atena

oglasno-sporočilo atena brezplačna-učna-pomoč