vestnik

Černelavčanka spoznala Kemala: "Nisem si upala niti sanjati o tem"

AG/MH, 30. 5. 2018
Osebni Arhiv
Černelavčanka Urška Juteršnik je slavnega igralca Buraka Özçivita srečala v Celju.
Aktualno

Urška Juteršnik je 23-letnica iz Černelavec, ki obožuje serijo Moja boš in njenega glavnega igralca Kemala. Ob njegovem obisku v Sloveniji pa ga je tudi spoznala. 

Ker je velika oboževalka Kemala iz priljubljene turške nadaljevanke Moja boš, se je preko ene od revij prijavila v nagradno igro, da bi se rada s Kemalom srečala.


787fce6c26460cf682f290adebd2a146
Osebni Arhiv
Černelavčanka Urška Juteršnik je slavnega igralca Buraka Özçivita srečala v Celju.


"Poslala sem sms z odgovorom na vprašanje, kdaj se je rodil Burak in so me izžrebali," je dejala Urška. "Pozdravila sva se, vprašal me je, kako sem. Ko sem šla stran, pa sem mu rekla, naj se ima lepo v naši lepi Sloveniji," je dejala Urška in dodala, da včerajšnjega dne ne bo nikoli pozabila. "Nepozabno je bilo. Nisem si niti upala sanjati o tem, da bom kdaj tako blizu njega."

69ebb273cbe94021c6fff521459ebff7
Osebni Arhiv
Černelavčanka Urška Juteršnik je slavnega igralca Buraka Özçivita srečala v Celju.



Urška je košarkarica Ženskega košarkarskega kluba Pomurje in dekle Gašperja Krošlja, vratarja slovenske hokejske reprezentance.

7b2fc50db15eb23c675cfb6520878526
Foto Zauneker
S spomenika zmage z ljubeznijo: Urška Juteršnik in Gašper Krošelj.

Takole pa smo o njem - in njej - v Vestniku že pisali septembra 2016:
"V Minsku je največ pohval požel in priigral Sloveniji vstopnicona zimske olimpijske igre 2018 v Južni Koreji hokejski čuvaj mreže Gašper Krošelj, ki nima nič proti, ko mu rečemo "prekmurski zet". Razlog? Ljubezen do košarkarice Urške Juteršnik ga je namreč pripeljala v Černelavce. Iskrica je preskočila spomladi v Ljubljani. »Po koncu sezone smo s prijatelji šli na zabavo, kjer sem se srečal z Urško. Če povem odkrito in v smehu, jo v začetku kaj dosti nisem razumel, ko je govorila v prekmurščini, pa sem se odločil, da bi ta jezik rad še enkrat slišal. In sem jo šel presenetit v Mursko Soboto. Dobro, priznan, sem rabil navigacijo, da sem prišel sem. Lepo mi je z njo in lepo je tudi v Prekmurju."

Urška Juteršnik kemal