vestnik

Ceste po Pomurju so očiščene in normalno prevozne  

D. N., 15. 12. 2018
Nataša Juhnov
Dežurne službe so očistile ceste po Pomurju. 
Aktualno

Sneženje, ki je včeraj zajelo našo pokrajino, se je nadaljevalo tudi ponoči. Na delu so bile zato pristojne službe, ki so poskrbele za normalno prevoznost cest.

Kot so nam sporočili iz avtocestne baze Dars, ponoči večjih posebnosti zaradi sneženja ni bilo. Avtocestno omrežje in hitre ceste, ki jih pokrivajo, so čiste in posipane, tudi prevoznost je normalna, na delo pa so se odpravili z vsemi razpoložljivimi vozili. »Vse gre po načrtu, pokrili smo vse ceste od Pinc pa do Spodnje Senarske, sedaj delamo naprej, pazimo predvsem na slanost, če bo treba, bomo dodatno posipavali,« so nam še sporočili iz dežurne službe.


Tudi iz Cestnega podjetja Murska Sobota ne poročajo o nobenih posebnosti. Ko se je sneg začel oprijemati vozišč, so vse razpoložljive ekipe poslali na teren, tako so očistili celotno območje, ki ga pokrivajo, pa tudi občinske ceste, katerih vzdrževanje je v njihovi pristojnosti. Na teren so se odpravili včeraj popoldne, okrog 17. ure, od koder so se vrnili okrog polnoči, v jutranjem času pa so opravili še en pregled oziroma posip objektov. »Nekatere ekipe so sicer še na terenu, vendar kakšnih večjih posebnosti ni bilo, predvsem zaradi manjše količine padavin,« so še sporočili.

8c2760bb1ecba6fa12b8e02a975d845d
Nataša Juhnov
Na terenu so bile vse razpoložljive ekipe Cestnega podjetja Murska Sobota.

fe9977a8c8b2686580ee265d55d32ae6
Nataša Juhnov
Dežurne službe so očistile ceste po Pomurju.

Nataša Juhnov
Dežurne službe so očistile ceste po Pomurju. 
sneženje dars cestno podjetje MS čiščenje