vestnik

Danes ponekod zamude v poštnem prometu

M.V., 5. 6. 2019
Nataša Juhnov
Predvidene zapore cestnega prometa lahko privedejo do občasnih zamud tudi pri prevzemu poštnih pošiljk na območju mesta Ljubljana.
Aktualno

Danes predvidene zapore cestnega prometa. 

Zaradi predsedniškega vrha, ki ga še danes gosti Republika Slovenija, je Ministrstvo za notranje zadeve izdalo Odredbo o prepovedi prometa na cestah v Republiki Sloveniji, s katero se na določenih javnih cestah v Republiki Sloveniji prepove promet za tovorna vozila in skupine vozil, katerih največja dovoljena masa presega 7.500 kg.Na določenih lokacijah intrasi potovanja bodo potekale kratkotrajne mobilne zapore prometa. Na vseh večjih križiščih bo promet urejen glede na dano situacijo. Prav tako bo povečano številovozil s spremstvom. Policija bo zagotavljalačim bolj nemoten prehod varovanim osebam, ostalim udeležencem pa nato normalno vključitev v promet.
Predvidene zapore cestnega prometa lahko privedejo do večje gneče znotraj Ljubljane, zato lahko prihaja do občasnih zamud tudi pri prevzemu poštnih pošiljk na območju mesta Ljubljana. Zaradi povečanega prometa oz. zastojev na mestnih vpadnicah pa lahko pride tudi do zamude pri prenosu poštnih pošiljk na ostalih prevoznih linijah.

Foto:nataša Juhnov
Predvidene zapore cestnega prometa lahko privedejo d do občasnih zamud tudi pri prevzemu poštnih pošiljk na območju mesta Ljubljana.
zapora ceste zapora cestišča pošta slovenija