vestnik

Deželak Junak ponosno na odru Stožic, danes tudi v Pomurju

Vestnik.si, 4. 6. 2022
Arhiv Radia 1
Deželak Junak v Stožicah
Aktualno

Deželak Junak je tretjo etapo dobrodelne avanture zaključil v Ljubljani in to na zanj najlepši možni način. Stal je na odru v dvorani Stožice, kjer je potekala premiera filma o zlati košarkarski reprezentanci iz leta 2017.

Deželak je velik ljubitelj košarke in si je finale tudi v živo ogledal v Istanbulu. Ko je zvedel, da zaradi dobrodelne pustolovščine ne bo mogel na premiero filma, je bil malce žalosten, a se je zavedal, da je kakšno stvar pač treba izpustiti. Ker pa je njegova radijska ekipa njegova druga družina, so mu seveda na skrivaj pripravljali presenečenje in ga tudi vrhunsko izpeljali.

Pot tretje etape so prilagodili tako, da je Deželak Junak zvečer prikolesaril v Ljubljano in se s svojo ekipo udeležil premiere filma. To pa še ni bilo vse! Voditelj premiere Klemen Slakonja ga je pred začetkom filma poklical na oder in mu namenil par vzpodbudnih besed. Cela dvorana je vzklikala »Deželak je junak«, Miha pa je vse pozval, da mu lahko pomagajo tako, da pošljejo sms POMAGAM1 ali POMAGAM5 na 1919.

radio-1, deželak-junak
Arhiv Radia 1
Deželak Junak v Stožicah

Deželak Junak bo v nedeljo, 5. 6., tudi v Pomurju. Na spodnji fotografiji preverite, kdaj bo v katerem kraju.

radio-1, deželak-junak
Arhiv Radia 1
Nedeljska trasa Deželaka Junaka

Arhiv Radia 1
Deželak Junak v Stožicah
deželak-junak radio-1