vestnik

Ekipa Hotela JUFA vas vabi na ogled objekta in predstavitev projekta

Naročnik, 6. 10. 2023
Jufa Hotels
Ogled objekta in predstavitev projekta.
Aktualno

Ideja JUFA Hotelov prihaja v Bad Radkersburg in v skladu z motom "odprto za vse" je v Kurhausu ustvarjen nov prostor za srečanja. Najboljše iz celotne pokrajine s povezanostjo ljudi, ki tu živijo in delajo - za počitniška doživetja, ki si jih boste zapomnili.

Župan Karl Lautner, direktor Thermen- und Vulkanlanda Christian Contola in direktor Parktherm Christian Korn so se odzvali povabilu na ogled objekta in bili vidno zadovoljni z napredkom gradnje. Arhitekt Hermann Eisenköck, odgovoren za gradnjo prvega družinskega hotela v Bad Radkersburgu, je na srečanju v mestni hiši predstavil celovito arhitekturno zasnovo z 89 sobami. Od tam so se gostje odpravili na novo lokacijo hotela, ki naj bi se kot hotel s štirimi zvezdicami odprl na veliko noč leta 2024. Projektna ekipa Claudie Oberhofer in Thorstena Krachlerja je zainteresirane goste seznanila s fazami gradnje in hotelskimi zmogljivostmi. V vzorčni sobi so lahko prvič okusili počitniško vzdušje.

jufa-hotels, druženje
Jufa Hotels
Ogled objekta in predstavitev projekta.

Sledila je pokušnja regionalnih kulinaričnih dobrot: Ekipa JUFA Hotela Tieschen je na zadnjem dogodku te sezone festivala Flanieren & Radieren v Bad Radkersburgu, namenjenem sprehodom in kulinariki, dokazala, kakšen okus imajo lahko počitnice s štajerskimi tapasi in vrhunskimi vini.

jufa-hotels, druženje
Jufa Hotels
Ogled objekta in predstavitev projekta.

Tudi županja občine Gornja Radgona Urška Mauko Tuš je navdušena nad hotelskim konceptom. S svojim objektom želimo pritegniti ne le počitniške goste, temveč tudi prebivalce pokrajine in dnevne goste, pojasnjuje Gerhard Wendl, generalni direktor in idejni vodja hotelov JUFA: "Naj gre za vinski salon, kavarno/restavracijo, gurmansko trgovino ali igralno površino – hoteli JUFA želijo biti prostor srečevanja za vse. Pri nas lahko uživate in se zabavate. Od otroških rojstnodnevnih zabav, družinskih praznovanj, popoldanske kave do ustvarjalnih delavnic – JUFA hotel ima vse potrebno za izvedbo vseh dogodkov."

Poudarki opremljenosti:

- Notranja in zunanja igrala za otroke

- Restavracija in kavarna

- Vinski salon in trgovina za gurmane

- Regionalni kulinarični užitki

- Terasa v parku

- Otroški klub med počitnicami

- Prostori za seminarje in delavnice.

https://www.jufahotels.com/hotel/bad-radkersburg/

jufa-hoteli gornja-radgona bad-radkersburg