vestnik

Ekonomska šola Murska Sobota dobitnica certifikata Učeča se organizacija

I.B., 9. 6. 2018
Ekonomska šola MS
Ekonomski šoli Murska Sobota certifikat Učeca se organizacija. 
Aktualno

Na 5. Akademsko-gospodarskem kongresu v Ljubljani, kjer so bili predstavljeni najvišji dosežki na področju znanj, so bili podeljeni certifikati Učečim se organizacijam. Ta je bil dodeljen tudi Ekonomski šoli Murska Sobota.

Priznanja podeljuje mednarodna mreža Life Learning Academia, in sicer v kategorijah Referenca, Mentor ter Učeča se organizacija. Ekonomska šola Murska Sobota je sodelujoči partner te mednarodne mreže in kot nagrado za uspešno, aktivno in inovativno sodelovanje dijakov in mentorjev v različnih projektih so prejeli tri certifikate. 



Certifikat Učeča se organizacija Learning Brand je v imenu šole prevzel ravnatelj Darko Petrijan. Certifikat Mentor je prejela učiteljica strokovno-teoretičnih predmetov Betina Podgajski za mentorstvo dijakom v različnih projektih aktivacije mladih talentov Pomurja. Anja Horvat, lanskoletna dijakinja 4. letnika programa Ekonomski tehnik, pa je dobila certifikat v kategoriji Referenca. Bila je namreč državna prvakinja v znanju računovodstva, aktivna in uspešna pa je bila tudi v različnih šolskih projektih.

Ekonomska šola MS
Ekonomski šoli Murska Sobota certifikat Učeca se organizacija.
ekonomska šola MS učeča se organizacija