vestnik

Engelbert Recek iz Kruplivnika praznoval 101. rojstni dan

Vestnik.si, 4. 8. 2022
FB Občina Grad
Ob rojstnem dnevu so slavljenca obiskali županja Cvetka Ficko s sodelavko ter vaški predsednik Ciril Mihalič in predsednik PGD Kruplivnik Silvester Dervarič.
Aktualno

Občina Grad v teh dneh zaznamuje občinski praznik s številnimi dogodki in prireditvami. V sklopu praznovanja so letos obiskali najstarejšega občana, ki je 3. avgusta dopolnil 101 leto in mu ob rojstnem dnevu poklonili tudi torto.

Najstarejšega občana, ki je še vedno nasmejan, bistrega uma in rad prepeva, kakor so zapisali na občinski spletni strani, je s sodelavci obiskala županja Cvetka Ficko, tudi ob obisku, ki se ga je Recek zelo razveselil, pa se je razlegala pesem. 

občina-grad, občinski-praznik, engelbert-recek
FB Občina Grad
Engelbert Recek je praznoval 101. rojstni dan.

Poleg županje sta slavljenca na domu v Kruplivniku, kjer živi s svojimi domačimi, obiskala tudi vaški predsednik Ciril Mihalič in predsednik PGD Kruplivnik Silvester Dervarič ter se mu zahvalila za dolgoletno pomoč pri razvoju vasi in gasilstva. 

občina-grad, občinski-praznik, engelbert-recek
FB Občina Grad
Engelbert Recek je praznoval 101. rojstni dan.

Obisk je minil v znamenju dobre volje, veselja in tudi sladkanja s torto, pred odhodom pa so gostje skupaj z Reckom še enkrat zapeli. 

občina-grad občinski-praznik engelbert-recek