vestnik

Fear and fail tudi v Murski Soboti

Vida Toš, 16. 2. 2020
arhiv
Podjetnik Jose Morales, ki sicer izvira iz Peruja, živi pa v Noršincih, je eno od "fear and fail" delavnic pripravil v Tehnološkem parku v Murski Soboti.
Aktualno

Jose Antonio Morales, podjetnik in motivator, je pred leti v Ljubljani pripravil Fear and fail konferenco, konferenco o neuspehu in strahu. Tokrat je pripravil delavnico na to temo v Murski Soboti.

Skozi življenje je nemogoče priti brez doživljanja neuspehov, poslovni ali poklicni neuspeh pa še ne pomenita konca, sta le sprememba poti, pravi Jose Antonio Morales, podjetnik in motivator, ki je pred leti v Ljubljani pripravil Fear and fail konferenco. Tokrat je pripravil delavnico v soboškem Pomurskem tehnološkem parku. »Strah pred neuspehom nas pogosto ohromi in povzroči, da ne storimo ničesar. A strahove in notranje ovire se da preoblikovati in iz njih iztržiti celo poklicni uspeh,« pravi Morales, ki je na delavnici delil svoje izkušnje in znanje z dvanajstimi udeleženci. Večina jih je prišla iz Murske Sobote, dva iz Ljutomera, dva pa tudi iz Celja.

Delavnica je potekala v okviru akademije, ki bo potekala v različnih državah in teče pod okriljem projekta DanubeChance 2.0 do aprila letos.

jose-antonio-morales fear-and-fail aurora-coworking