vestnik

(FOTO) Množica norela v ritmih rocka in rapa 

Tadeja Lepoša, 31. 10. 2018
Aleš Cipot
Aktualno

Pa se je zaključil šesti Ples – noč čarovnic. Na zadnjem večeru čarovniške zabave so obiskovalci migali ob ritmih rapa, rocka in popularne glasbe. 

V Rakičanu so nastopili znana domača in tuja imena, ki so pritegnila nemalo število oboževalcev. Da se tudi glasbeniki pri nas počutijo odlično, potrjujeta Trkaj in Nipke. V Pomurju ne čutita 'neke pokvarjenosti' med ljudmi in se rada vračata v naše konce.


Pestro torkovo popoldansko dogajanje se je nadaljevalo pozno v noč, ki je bila namenjena rapu in rocku. Na grajskem odru je nastopila skupina Orlek, Mi2 in Opća opasnosnt, za drugačen 'vibe' in rime pa so v šotoru Dvorec Rakičan poskrbeli domači Pepson z gosti, Nipke & Trkaj Challe Salle in za plesne ritme - Ines Erbus.


Tudi zadnji večer so si številni nadeli čarovniške kostume in poslikali obraze, manjkala pa ni niti ognjena zabava, ki je ogrela vse čute obiskovalcev. Da dobrega vzdušja res ni manjkalo, vam spodaj prinašamo nekaj utrinkov.

##YOUTUBE-https://www.youtube.com/embed/Wv4sYxx18GA?t=1##



V Prekmurju ni toliko pokvarjenosti

Rok Terkaj in Boštjan Nipič ali bolje poznana - kot Trkaj in Nipke - sta slovenska raperja, ki sledita svojemu navdihu. Šotor sta zapolnila vse do zadnjega kotička. Njuni občutki po koncertu pa so 'taki evforični'. "Kot da bi za kakšno uro pobegnil v vesolje, stvari se spremenijo, dajanje muzke je neki drugačen svet," razlaga Trkaj in nadaljuje, da je v naših koncih vedno odlično. "Ljudje se lažje sprostijo, so bolj odprti, bolj za žur, ste tako zelo posebni in zanimivi, še svoj slovar imate. Res, zelo zanimivo. Zmeraj, ko sem bil s kom v stiku, sem opazil, da ste dobri ljudje. Ni toliko pokvarjenosti med ljudmi," zaključuje Trkaj. Nipke se strinja: "Imam nekaj prijateljev tukaj in res ste dobri ljudje."

Čista jeba in Proklete vijolice

Za vrhunec večera so poskrbeli avtohtoni slovenski rokerji Mi2, ki že več kot dve desetletji orjejo glasbeno ledino.



45ed3fae2930abe2d18b9a7ff1f3b03a
Aleš Cipot
Ples - noč čarovnic Fotografija Aleš Cipot



čarovnice