vestnik

(FOTO) Soboško kopališče odprlo vrata

Vestnik.si, 12. 6. 2023
Jure Kljajić
Mestno kopališče Murska Sobota.
Aktualno

Letno kopališče Murska Sobota je odprlo svoja vrata.

Ob začetku nove kopalne sezone sta predstavnike medijev nagovorila župan Mestne občine Murska Sobota Damjan Anželj in direktor Komunale Tomislav Zrinski, ki menita, da soboško kopališče v objemu zelene Fazanerije velja za eno najlepših mestnih kopališč. Poudarila sta, da kljub letošnjemu 20% dvigu cen, ostaja še zmeraj eno ugodnejših v državi. Pred novo kopalno sezono, so v kopališču potekala številna obnovitvena dela, med drugim tudi barvanje bazenov in lesenih hišk. 

mestno-kopališče-murska-sobota
Jure Kljajić
Mestno kopališče Murska Sobota.

Odrasli boste za dnevno vstopnico odšteli 7,20 evra, za popoldansko vstopnico od 16. ure naprej pa 5,40 evra. Dnevna karta za otroke od 7. do 15. leta starosti, dijake, študente, invalide, upokojence in brezposelne osebe stane 4,80 evra, popoldanska 3,60 evra. Štiričlanska družina bo za dan na kopališču odštela 18 evrov, pobira pa se tudi kavcija za ležalnike v višini 2 evrov. 

mestno-kopališče-murska-sobota
Jure Kljajić
Mestno kopališče Murska Sobota.

Na Kopališki ulici je z novim režimom parkiranja obvezno plačilo parkirnine in sicer 0,30 evrov na uro v času od 7.00 do 15.00 in ob sobotah od 7.00 do 12.00.

Kopališče posluje od ponedeljka do nedelje med 9.00 in 20.00 uro, obratovalni čas kopališča pa je prilagojen vremenskim razmeram.

soboško-kopališče kopališča murska-sobota