vestnik

(FUTSAL) Podeljevali bodo bronaste kolajne

Vestnik.si, 19. 5. 2023
Niko Časar
V ljutomerskem taboru z nestrpnostjo pričakujejo zadnjo tekmo sezone 2022/23.
Aktualno

V dvorani ŠIC Ljutomer bo nocoj, s pričetkom ob 20.30 uri, odigrana povratna tekma za 3. mesto v 1. SFL med Meteorplastom ŠIC barom in škofijskim Bronxem. Prvo tekmo v Kopru so Ljutomerčani dobili s 5 : 4 (1 : 3).

V ljutomerskem taboru z nestrpnostjo pričakujejo zadnjo tekmo sezone 2022/23. »Prepričan sem, da bomo dali od sebe sto procentov, ker se nam gre za kolajno in ker je zadnja tekma v sezoni,« je dejal vratar domačega moštva Tjaž Lovrenčič, ki se vrača na parket po operaciji hematoma, posledice poškodbe. »Ob podpori naše zveste publike verjamemo v uspeh,« dodaja izkušeni vratar, ki bo na zadnji tekmi sezone v ekipi pogrešal Roka Šnofla, Kristiana Škergeta (oba poškodovana) in Luko Horvata (bolezen).

V tej sezoni sta se ljutomerska in škofijska ekipa med seboj merili štirikrat. Meteorplast ŠIC bar je zmagal trikrat (5:2, 6:2, 5:4), ena tekma pa se je končala brez zmagovalca (3:3).

Tokratna tekma, po kateri bosta predsednik komisije za futsal Vlado Močnik in referent za futsal na NZS Stane Kokalj podeljevala bronaste kolajne, bo imela tudi dobrodelno noto. Zbirali se bodo namreč prostovoljni prispevki za razvoj genskega zdravila za deklico Karolino.

futsal meteorplast-šic-bar ljutomer