Več generacij družine Rajh že uspešno vodi domačo gostilno, katere začetnika sta bila Ignac in Karolina. V takrat prvi mali vaški trgovini in gostilni so točili jabolčnik, nato pa sta dedek Geza in babica Marija začela z ocvrtimi piščanci, slavonskimi ribami, preprostimi enolončnicami, prekmurskimi pogačami in domačim kruhom. Kot lahko preberemo na njihovi spletni strani, je bil sendvič z domačo salamo takrat Rajhova specialiteta.
Preberite še
Odpri v novem zavihku(S tribune) Norvežani so krivci za navijaško evforijo
Še sporočilo za NZS: Čeprav so Stožice razprodane, še vedno ne dihajo kot Bežigrad ali mariborski Ljudski vrt.
Leta 1969 so se preselili na sedanjo lokacijo, kjer sta Ignac in Marta razširila gostinsko ponudbo in tako začela pridobivati tudi goste iz tujine. Letos tako mineva 55 let, odkar so se iz središča vasi preselili na sedanjo lokacijo in prvič odprli vrata sedanje gostilne, ki se je skozi leta nenehno spreminjala, ampak vedno negovala tradicijo.