vestnik

Internist, ki je lani odšel, se je vrnil v soboško bolnišnico

Vestnik.si, 22. 5. 2023
Aleš Cipot
Splošna bolnišnica Murska Sobota je na svojem družbenem omrežju zapisala, da se je z majem k njim vrnil zdravnik Risto Krechev.
Aktualno

Splošna bolnišnica Murska Sobota je na svojem družbenem omrežju zapisala, da se je z majem k njim vrnil zdravnik Risto Krechev.

Specialist interne medicine, ki je zaposlen na pljučnem oddelku, se je v regijski bolnišnici zaposlil leta 2011, lansko leto pa jo je zapustil. Svoje znanje in strokovnost je namreč želel prenesti še drugam. 

Toda Krechev se je 1. maja vrnil v Splošno bolnišnico Murska Sobota. "Povedal je, da se je prav v naši bolnišnici strokovno oblikoval, da je pogrešal dinamiko dela ter da mu veliko pomeni dobra delovna klima in prava ekipa, s katero se na profesionalen in human način rešujejo marsikatere težave," so zapisali in dodali, da je zdravnik pohvalil tudi medicinske sestre in administratorke, ki kljub kopici dela to organizirajo dobro in ga opravijo profesionalno. "V bolnišnico se vračajo tudi medicinske sestre in ostali kader, kar je dober pokazatelj, da smo ustanova, v kateri se zaposleni dobro počutijo in vsak da z zadovoljstvom prihajajo in opravljajo svoje poslanstvo," še pravijo v bolnišnici. 

sbms pljučni-oddelek zdravnik