vestnik

Izjemen odziv na akcijo cenejšega nakupa smučarskih vozovnic na Mariborskem Pohorju za odjemalce Energije plus

Oglasno sporočilo, 9. 5. 2023
Arhiv naročnika
Izjemen odziv na akcijo cenejšega nakupa smučarskih vozovnic na Mariborskem Pohorju za odjemalce Energije plus
Aktualno

Odjemalci Energije plus, dobavitelja elektrike in zemeljskega plina, so vselej deležni številnih ugodnosti. To zimo beležijo izjemen odziv na akcijo cenejšega nakupa smučarskih vozovnic na Mariborskem Pohorju, v kateri so lahko njihovi odjemalci celodnevno smučarsko vozovnico kupili za samo 23 EUR (redna cena 39 EUR).

V samo treh mesecih je bilo v okviru akcije prodanih več kot 2.200 vozovnic. To pa še zdaleč ni edina ugodnost, ki jo njihovi odjemalci lahko izkoristijo. Podjetje med drugim svojim gospodinjskim odjemalcem omogoča, da lahko ustvarijo dodatne prihranke na položnici za energente. Poglejmo kako.

Včlanitev v lojalnostni program Moj PLUS Energije plus

Zbiranje točk v lojalnostnem programu je zelo preprosto. Gospodinjski odjemalec ne rabi narediti nič posebnega, saj že običajne aktivnosti (redno plačevanje računa, zvestoba itn.) prinašajo točke, ki jih lahko koristi kot popust na računu za energente. Novi odjemalci lahko ob včlanitvi v Moj PLUS z različnimi začetnimi aktivnostmi prejmejo kar 500 točk. Teh 500 točk lahko že naslednji mesec koristijo kot popust na računu v višini 5 EUR.

Storitev »Zlata ura«

Gospodinjski odjemalci, ki izpolnjujejo določene pogoje, lahko kar trikrat na teden po tri ure uživajo v cenejši elektriki – ta je lahko cenejša vse do 50 odstotkov!

Če ste še hkrati član lojalnostnega programa Moj PLUS, vam pripišejo točke v stokratniku vašega prihranka prejšnjega meseca. Za ponazoritev – če ste v prejšnjem mesecu s termini Zlate ure prihranili 2 EUR, potem vam naslednji mesec v Moj PLUS pripišejo kar 200 dodatnih točk! (2 EUR * 100 = 200 točk).

Elektronsko prejemanje računa

Za vsak prejet račun na e-naslov (za vsako merilno mesto!) svojim odjemalcem obračunajo popust v višini 0,79 EUR -  če imate na računu obračunane pavšalne stroške poslovanja.

In še številne druge ugodnosti...

Člani lojalnostnega programa Energije plus lahko med drugim izkoristijo stalni 25% popust pri nakupu vstopnic za vse Woop! parke v Sloveniji. Ker se bliža lepo vreme, ko bomo spet veliko zunaj, naj omenimo še 15% popust na vso ponudbo (hrana in pijača) v koči Trikotna jasa na Mariborskem Pohorju in popust pri nakupu karte za spust s sanmi Pohorjet.



Več o ugodnostih lahko najdete tukaj.

elektro-maribor mariborsko-pohorje