vestnik

JUFA Hotels z novo lokacijo v avstrijski Radgoni

Oglasno sporočilo, 29. 3. 2024
Arhiv hotela
JUFA Hotels z novo lokacijo v avstrijski Radgoni.
Aktualno

Na vrhunski lokaciji, obdani s starodavnimi drevesi, je novi hotel s 4 zvezdicami živahno zbirališče v termalnem središču.

Daleč od turističnih žarišč obstaja koncept hotela, ki orje ledino že več kot 30 let. Avstrijska hotelska skupina - JUFA Hotels. Ideja hotela ne pritegne le počitniških gostov, ampak tudi goste iz okolice, prebivalce in sosede. Prostori za srečanja namesto izolacije. Regionalnost namesto standardizacije. Koncept, ki je od 22. marca 2024 na voljo tudi v družinam prijaznem hotelu JUFA v termalnem mestu Bad Radkersburg.

jufa-hotels, jufa-hoteli, jufa, bad-radkersburg
Arhiv hotela
JUFA Hotels z novo lokacijo v avstrijski Radgoni.

Arhitekt Hermann Eisenköck iz podjetja Architektur Consult je spremenil nekdanjo dvorano nekdanjega zdraviliškega centra v restavracijo z vinskim salonom in kavarno, vključno z vabljivo sončno teraso. Na vrhunski lokaciji, obdani s starodavnimi drevesi, je novi hotel s 4 zvezdicami živahno zbirališče v termalnem središču, tik ob zgodovinskem starem mestnem jedru z arkadnimi dvorišči, veličastnimi renesančnimi stavbami in srednjeveškim mestnim obzidjem.

jufa-hotels, jufa-hoteli, jufa, bad-radkersburg
Arhiv hotela
JUFA Hotels z novo lokacijo v avstrijski Radgoni.

V sožitju z lokalnim okoljem. Arhitektura in ponudba dokazujeta, da regionalna podjetja igrajo pomembno vlogo v hotelih JUFA.

Vplivi regionalne arhitekture se srečujejo z implementacijo lokalnih podjetij. Rezultat so individualne, trajnostne zgradbe, ki združujejo ljudi od blizu in daleč. V vsakem hotelu JUFA so različni pustolovski svetovi, notranja igrišča, kavarne in prostori za delavnice, ki niso namenjeni zgolj gostom hotela, temveč so odprti tudi za regionalno prebivalstvo. Noben od hotelov v verigi ni enak drugemu, osredotočajo se na individualnost v videzu, predvsem pa v opremi in ponudbi. V hotelu JUFA Bad Radkersburg vas čaka tudi presežek za družine: prostorno notranje in zunanje igrišče vas vabita, da se sprostite. V preddverju se lahko posladkate z lokalnimi dobrotami, kot so štajerski tapasi z vinsko spremljavo, ali obiščete gurmansko trgovino JUFA z izdelki lokalnih dobaviteljev. »Nabava hrane od lokalnih pridelovalcev ni le dobrega okusa, ampak tudi krepi dodano vrednost v regiji. Koncept, ob katerem se počutite dobro in vam pomaga pri zasidranosti v regiji,« pravi direktor hotela Pierre Droz. Lokacije JUFE v Fürstenfeldu, Gnasu in Tieschenu že dokazujejo, da se koncept družinam prijaznega hotela v regiji izkazuje kot uspešen. Vsi navdušujejo z jasnim konceptom in osebno noto. Pristnost in regionalnost je moto. Hoteli JUFA so se uveljavili tudi kot privlačen zaposlovalec v turizmu v regiji in izven regionalnih meja. Na lokaciji v avstrijski Radgoni je zaposlitev dobilo 40 ljudi.



jufa-hotels, jufa-hoteli, jufa, bad-radkersburg
Arhiv hotela
JUFA Hotels z novo lokacijo v avstrijski Radgoni.

Vas zanima, kaj čaka goste v hotelu JUFA Bad Radkersburg?

·         89 sob z balkoni in pogledom na vrt

·        E-polnilnica in možnost parkiranja

·         vinski salon in gurmanska trgovina

·         restavracija z regionalnim kulinaričnim užitkom

·         Vir življenja – poetična produkcija info-zabavnih sob: potopite se v fascinanten svet termalne in mineralne vode

·         igrišča v zunanjih in notranjih prostorih

·         kolesarski center z delavnico

·         2 sobi za delavnice in seminarje, vključno s sodobno konferenčno tehnologijo

·         metoda Feldenkrais / meditacija / joga

·         kavarna in terasa v parku

·         atrij

·         vključena kopalna zabava v termah Parktherme s široko ponudbo savn, terapij in masaž.

Prisrčno vabljeni v našo veliko JUFA družino.

Arhiv hotela
JUFA Hotels z novo lokacijo v avstrijski Radgoni.
hotel-jufa jufa-hotels bad-radkersburg