vestnik

Popolna zapora ulice Staneta Rozmana v Murski Soboti

Vestnik.si, 29. 3. 2022
Vanesa Jaušovec
Ulica Staneta Rozmana
Aktualno

Na cestišču Ulice Staneta Rozmana na območju med Slovensko in Cvetkovo ulico bodo potekala asfalterska dela, zato bo na Ulici Staneta Rozmana v sredo, med 7.30 in 15.00 uro, veljala popolna zapora za promet, v tem času pa ne bo možen izvoz ali uvoz na območju popolne zapore z motornimi vozili.

Iz Mestne občine Murska Sobota zato uporabnike poslovnih prostorov in prebivalce na območju del prosijo, da upoštevajo vzpostavljen začasni prometni režim, ki pa na območju Cvetove ulice ostaja še naprej enosmerni oziroma nespremenjen.  

Prav tako prosijo prebivalce Ulice Staneta Rozmana hišnih številk 2, 4, 6 in 8, da pravočasno premaknejo svoja motorna vozila na druge razpoložljive parkirne površine, saj v času popolne zapore to ne bo več možno, redarska služba pa bo ta dan upoštevala nastalo situacijo. 

Prebivalce Slovenske ulice hišnih številk 23, 25, 27 in 29 ter prebivalce Ulice Staneta Rozmana hišnih številk 1, 1A, 1B, 1C, 3, 3A, 5, 7 in 9 obveščajo, da bo dostop za motorna vozila še vedno mogoč po Zeleni ulici, tudi v času popolne zapore. 

Prebivalce Ulice Staneta Rozmana hišnih številk 10, 12, 14 in 16 ter prebivalce Cvetkove ulice hišnih številk 2, 10, 20A, 12 in 14 pa obveščajo, da bo dostop za motorna vozila v času popolne zapore omogočen le po Cvetkovi ulici iz smeri Lendavske ulice z izvozom na Ulico arhitekta Novaka.

MOMS ulica-staneta-rozmana zapora