vestnik

Kaj vse lahko preberete v novem Vestniku?

Vestnik.si, 7. 9. 2023
vestnik.si
Vestnik 7. 9. 2023.
Aktualno

Četrtek je dan za Vestnik. Preberite, kaj prinaša tokrat.

V naslovni zgodbi predstavljamo junaka drame s srečnim koncem. Pogovarjali smo se s fizioterapevtom Nafte Mariem Palom, ki je na tekmi druge slovenske nogometne lige rešil življenje trenerju Bistrice Goranu Stankoviću. "Na tekmi smo nasprotniki, pred in po njej kolegi in v takšnih primerih tekmecev ni," zagotavlja. 

V zdajšnji rubriki Poslanski obed je gostoval Damijan Zrim, ki je prepričan, da bi za dobrobit državljanov morala sodelovati oba politična pola, ne glede na ideološke razlike. 



V Murski Soboti je zasebna pediatrična ambulanta zaprla vrata, starše pa je o tem obveščal telefonski odzivnik. Mlade družine lahko zdaj izbirajo med 13 pediatri, ki še ne dosegajo glavarinskega količnika. 

Kmetovalci bodo lahko prebrali več o tehnoloških navodilih za ravnanje s tehniko in opremo ter kmetijskimi zemljišči po poplavah, ljubiteljem literature pa predstavljamo mlado avtorico Lauro Buzeti, ki je izdala knjižni prvenec, ki govori o kolektivni odgovornosti. 

Svoj izvod Vestnika lahko dobite na pošti ali v bolje založenih prodajalnah. Na naročnino pa se lahko naročite tudi prek spleta, na spletni povezavi https://trafika24.si/narocanje/vestnik ali nas pokličete na 02 535 1410. V družbi Vestnika je tudi legendarna revija Stop.  

Vestnik nova-številka vsebine