vestnik

(KMALU) Volilni obed s pomurskim kandidatom 

Adriana Gašpar, 16. 5. 2018
Profimedia
Na večerji se je pojavil tudi nepričakovan gost.
Aktualno

Da se boste vi 3. junija na parlamentarnih volitvah lažje odločili, smo na Vestniku predstavnike sedmih političnih strank, ki jim javnomnenjske raziskave kažejo preboj v parlament, povabili na obed. Gostilno so izbrali oni, mi smo poslali novinarja Vido Toš in Timoteja Milanova. 

Slabe tri tedne pred vnovičnimi predčasnimi parlamentarnimi volitvami, že tretjimi zapovrstjo, ki bodo 3. junija, sta naša novinarja Vida Toš in Timotej Milanov predstavnike sedmih političnih strank, ki jim dosedanje raziskave javnega mnenja napovedujejo vstop v državni zbor, povabila na volilni obed. Na njun radar, ali če hočete »žar«, tako prihajajo naslednji pomurski poslanski kandidati: Franc Jurša (DeSUS),Valentina Škafar (Levica), Jožef Horvat (NSi), Dušan Radič (SMC), Urška Mauko Tuš (LMŠ), Jolanda Lazar (SD) in Janez Magyar (SDS).


Vsi so se na naše vabilo takoj odzvali, kaj o njih pripoveduje gostilna, ki so jo za volilni obed izbrali sami, boste izvedeli v prispevku.

63133fa53132d6c89ade1eca9d319c0f
Jure Zauneker
Timotej Milanov je naš politični novinar.

Vida in Timotej bosta v sproščenem vzdušju bolje spoznavala poslanske kandidate, jih spraševala o političnih, pa tudi bolj osebnih temah. Zato, da bo vaša odločitev čez tri tedne, lažja.


Prvi, ki smo ga peljali na obed, je Franc Jurša, prispevek bomo na naši spleti strani objavili čez nekaj ur.

volilni obed milanov vida toš volitve parlament