vestnik

KPŠ organizira čistilno akcijo za čistejšo in lepšo Soboto

Vestnik, 2. 6. 2020
ZKTŠ Murska Sobota
Fotografija je simbolična.
Aktualno

Študentski klubi vzhodne Slovenije bodo ob svetovnem dnevu varstva okolja, ki ga zaznamujemo 5. junija, v svojih lokalnih okoljih organizirali čistilne akcije. Med člani je tudi Klub prekmurskih študentov (KPŠ), ki bo čistilno akcijo organiziral v Murski Soboti, in sicer to soboto.

Zbirno mesto ob začetku čistilne akcije bo pred pisarno KPŠ, in sicer v Zvezni ulici 10 v Murski Soboti med 8.30 in 9. uro. Aktivisti kluba bodo priskrbeli vso zaščitno opremo in ostale pripomočke, po zaključku čistilne akcije, v kateri bodo skupaj s prostovoljci očistili čim več kritičnih točk na območju Murske Sobote, pa bo pred klubskimi prostori v središču mesta sledilo še neformalno druženje z manjšo pogostitvijo. 

kps naslovnica_CISTILNA AKCIJA-01
KPŠ
Klub prekmurskih študentov organizira čistilno akcijo.

V kolikor se jim želite pridružiti in jim pomagati pri čistilni akciji, v klubu zaradi lažje organizacije naprošajo, da svojo udeležbo potrdite na dogodku, objavljenem na Facebook strani Kluba prekmurskih študentov. Ob morebitnem slabem vremenu se bo čistilna akcija prestavila, obvestilo o tem pa boste našli na straneh KPŠ. 

kpš klub-prekmurskih-študentov čistilna-akcija