vestnik

Kronometristi tekmovali na državnem prvenstvu 

I.B., 18. 6. 2018
Kk Tropovci
Kronometer v Odrancih.
Aktualno

Minuli vikend so pomurski kolesarji tekmovali na državnem prvenstvu amaterjev v kronometru, nekateri pa so se udeležili tudi prvenstva v sklopu Maratona Franja. 

Športno društvo Team Turbo Tropovci je v Odrancih priredilo državno prvenstvo amaterskih kolesarjev in kolesark v vožnji na čas. Med prekmurskimi kolesarji je bil najhitrejši Dušan Hajdinjak, ki je 14-kilometrsko progo prevozil v času 00:19.04, njegova povprečna hitrost pa je bila 44, 4 km/h. S tem rezultatom je v kategoriji Master D zasedel drugo mesto in postal državni podprvak.


Preostali prekmurski tekmovalci so na kronometru v Odrancih dosegli naslednje rezultate.
Ženske B: Darja Horvat (Ocean Orchids) 4.mesto
Ženske C: Barbara Petovar (Turbo Team Tropovci) 9. mesto
Amaterji: Dušan Fister (KK Tropovci) 6. mesto, Klemen Polajnar (Turbo Team Tropovci) 7. mesto, Robert Kardinar (Ocean Orchids) 8. mesto in Rok Vidnar (KK Tropovci) 9. mesto
Master A: Mitja Špilak (Ocean Orchids) 7. mesto, Sebastjan Rrebernak (KK Tropovci) 8. mesto
Master B: Goran Salavec (Turbo Team Tropovci) 11. mesto
Master C: Bernard Omar (Turbo Team Tropovci) 8. mesto
Master D: Dušan Hajdinjak (Turbo Team Tropovci) 2. mesto, Dominik Ketiš (Turbo Team Tropovci) 6. mesto, Radovan Rac (Turbo Team Tropovci) 8. mesto in Matej Temlin (Turbo Team Tropovci) 9. mesto
Master E: Uroš Šešek (Turbo Team Tropovci) 7. mesto
Master F: Miran Petovar (Turbo Team Tropovci) 7. mesto

Luka Jablanovec je v sklopu Maratona Franja tekmoval na državnem prvenstvu v kronometru med mlajšimi mladinci. V svoji prvi vožnji na čas v tej kategoriji je osvojil 9. mesto. V kategoriji amaterjev pa je Rok Vidnar zasedel 7. mesto. Oba sta člana KK Tropovci.

d6d06779099a1b94fc18de457e9d2188
Kk Tropovci
Luka Jablanoven na Maratonu Franja.


Državno prvenstvo v kronometru odranci KK Tropovci