vestnik

Lendavski župan podpisal pogodbo za opremo vrtcev v Gaberju in Čentibi

Vestnik.si, 29. 6. 2024
Občina Lendava
Svečani podpis pogodbe za opremo vrtcev v Gaberju in Čentibi.
Aktualno

V Mestni hiši v Lendavi je potekal svečani podpis pogodbe za nabavo opreme za vrtca v Gaberju in Čentibi.

V Mestni hiši v Lendavi je potekal svečani podpis pogodbe za nabavo opreme za vrtca v Gaberju in Čentibi. Pogodbo sta podpisala župan Občine Lendava Janez Magyar in direktor podjetja Atlas oprema d.o.o. Janez Potokar.

Ob tej priložnosti je župan Janez Magyar izpostavil pomen tega dogodka za lokalno skupnost. »Današnji podpis pogodbe predstavlja pomemben korak k izboljšanju pogojev za naše najmlajše občane. Prepričan sem, da bo nova oprema pripomogla k boljšemu in prijetnejšemu okolju v vrtcih, kjer bodo otroci lahko varno in kakovostno preživljali svoj čas,« je povedal. 

podpis-pogodbe, čentiba, gaberje, občina-lendava, oprema, vrtec
Občina Lendava
Svečani podpis pogodbe za opremo vrtcev v Gaberju in Čentibi.

Nova oprema je namenjena dodatnim prostorom v okviru novega prizidka k vrtcu v Gaberju, medtem ko v Čentibi trenutno potekajo zaključna dela za preureditev obstoječega objekta stare šole v dodatne enote Vrtca Lendava. Celovita oprema objektov bo omogočila povečanje kapacitet ter izboljšane pogoje za otroke in zaposlene v vrtcu.



Pogodba vključuje nakup, dobavo in montažo opreme za prenovljena vrtca v Gaberju in Čentibi. Dobavitelj se je zavezal, da bo pohištvo in opremo dostavil ter namestil najkasneje do konca julija 2024. Skupna vrednost del znaša 62.180,80 evrov.

občina-lendava podpis-pogodbe vrtec čentiba gaberje oprema