vestnik

Lepa afna Niki Zorjan: "Ti si bolj kul kot jaz!"

Tadeja Lepoša, 13. 7. 2018
Lepa Afna
Nika Zorjan in Lepa Afna. 
Aktualno

Niko Zorjan, ki se je s prekmurščino izstrelila med slovenske zvezde, se je pred časom usedla ob bok eni najbolj gledanih lepotnih vlogerk v Sloveniji - Lei Filipovič. No, verjetno jo bolj prepoznate pod imenom Lepa afna.

Energični Nika in Lepa afna sta se pred objektiv usedli nenaličeni in se pogovarjali kot stari znanki, skupaj zapeli in razkrili marsikaj. Med drugim tudi, zakaj se je rožnatolaska prvič prijavila na Emo in kakšen je njen 'go to make up oziroma mejkap, ki pristaja njeni divji barvi.»Fora je v tem, da se letos res nisem nameravala prijaviti, ampak sva se z Raayem usedla v studiu in spregovorila o neki temi. Medtem časom so potekale prijave na Emo in potem mi čez nekaj dni Ray na Facebooku napiše sporočilo: 'Ej, prijavil sem te na Emo,'« v smehu in šoku razlaga Nika.

2247962b0d18f4d3b9d1e3f4183ea1b6
Jani Ugrin/ Rtv Slo
Nika Zorjan je na Emi zapela Uspavanko.

"Ti sibolj kul kot jaz!"

Med nanašanjem pudra 'afnasto' dekle Niki prizna, da je bolj kul kot ona, saj puder nanaša s prstom in ne s čopičem, kot znana lepotna vlogerka: »To je namreč ful hot trend, ki ga uporabljajo make up artisti, saj naredi najbolj naraven finiš.« Prekmurkin 'go to make up' je puder in »eyeliner, ki se mi zdi, da je tvoj nek zaščitni znak,« še pripomni vlogerka. Rožnatolaska je začela uporabljati tudi korektor, ki ga pa ni znala poimenovati, zato ji je v smehu pomagala Lea. »Moja make up artistka mi vedno nanese korektor. Potem sem se enkrat poslikala in zdaj si skoz to nardim,« v nadaljevanju razloži Zorjanova.
No, v zadnjem videospotu, ki ga je med tem posnela, Nika afnastega nasveta ni upoštevala, je pa bila klub temu zelo seksi, o čemer smo že pisali:
https://www.vestnik.si/video-opa-tako-seksi-spota-od-nike-zorjan-nismo-pricakovali-6509181

Roza lasje, roza veke in rdeča šminka

Nika razkriva, da, ko je imela še dolge, rjave in kodraste lase, jo je vedno krasila rdeča šminka »kot nekakšen zaščitni znak«. A te si zdaj, ko ima čisto nov rožnat 'look', ne nanaša več. A jo Lea prepriča, da rdeča in roza 'pašeta skupaj'. Saj, ko sta snemali video, je prav to bil nov trend. Veke pa si je Nika okrasila z enakim rožnatim pigmentom kot ga imajo njeni lasje. Seveda ni šlo mimo črt na vekah in le takrat je bila v sobi 'popolna' tišina.

Lepa afna: »Kaj te najbolj razjezi?«
»Razjezi me, če sestra obleče moj kos oblačila, ki bi ga rada v tistem trenutku imela. Ali pa, če v Maribor odnese make up, ki ga nujno rabim,« proti koncu posnetka še razkrije simpatična pevka.


Kako je Ljubljačanki šla prekmurščina, pa preverite v videu.

##YOUTUBE-https://www.youtube.com/embed/qfD-PZUt8q0##

Youtube
Nika Zorjan in Jonatan Haller Fotografija Youtube
lepa afna nika zorjan vlogerka pevka