vestnik

(LJUTOMER) Karbova novo direktorico občinske uprave našla v Zrečah

Rok Šavel, 18. 7. 2023
Občina Ljutomer
Aleksandra Godec Mahvar
Aktualno

Ljutomersko občinsko upravo bo vodila nekdanja direktorica občinske uprave Zreče.

V začetku letošnjega leta se je upokojila dotedanja direktorica ljutomerske občinske uprave Angela Lukman, zato je ljutomerska občina v aprilu razpisala javni razpis za zasedbo položajnega delovnega mesta - direktor občinske uprave. No, po dolgotrajnem postopku, vmes je imel pooblastila za vodenje občinske uprave Aleš Vaupotič, sicer vodja režijskega obrata, je le bila izbrana kandidatka, ki je tudi že nastopila z delom.



Prihodnjih pet let bo tako direktorica Aleksandra Godec Mavhar, v lokalnem prostoru doslej neznana oseba, kar pa ni presenetljivo. Gre namreč za dolgoletno direktorico zreške občinske uprave, ki je to delovno mesto v skoraj 100 kilometrov oddaljeni občini zasedala slabih 16 let, a se je letos očitno odločila za nov izziv.

140792743_3726926930710395_1889347870499493937_n
Občina Ljutomer
Občina Ljutomer je dobila novo direktorico občinske uprave, ki ima dolgoletne izkušnje pri opravljanju istega delovnega mesta.

Ves čas ko je bila direktorica občinske uprave Zreče, je Godec Mavharjeva delovala pod istim županom - Boris Podvršnikom, ki je kot kandidat SDS lani nastopil že peti mandat na čelu zreške občine.

občina-ljutomer olga-karba aleksandra-godec-mahvar direktor-občinske-uprave