S svojimi kreacijami in slaščičarskimi dobrotami so se predstavili Gozdiček Kayo, Slaščičarna Sacher, Sweets to GO, Sladki raj in Cukerpekarca.
Preberite še
Odpri v novem zavihku(KOLUMNA) Restavriranje duha
Sprašujem se, ali nismo morda že ujeti v klobčič strahu, ker se okoli nas dogaja toliko slabih stvari.
Vse sorte torte je poslovna ideja, je povedala organizatorka dogodka Barbara Muhič, ki so jo oblikovali med izobraževanjem na BTC Campusu.
Muhič: »Lani smo prvič organizirali sladki dogodek, ki je pritegnil veliko ljubiteljev sladkih dobrot, zato smo se odločili, da bomo z njim nadaljevali in ga organiziramo dvakrat letno, spomladi in jeseni. Tokrat so razstavljene tudi večje sladice, ki še bolj pritegnejo tudi zaradi videza. Na stojnicah se v tortah in drugih slaščičarskih izdelkih mešajo tradicionalni okusi s sodobnimi, na voljo pa so tudi tradicionalni slaščičarski izdelki.«
V sklopu dogodka so organizirali še delavnico izdelave rož iz sladkorne mase, ki je potekala pod vodstvom Cukerpekarce.