vestnik

Na mednarodnem karate turnirju v Rušah uspešni tudi pomurski klubi  

Vestnik, 24. 2. 2019
Arhiv Kluba
V kategoriji kate starejši dečki je prvo mesto osvojila Emilija Malena Martinuzzi. 
Aktualno

Člani goričkih S. K. I. F. karate klubov Tromejnik-Kuzma, Cankova in Gornji Petrovci so se pretekli konec tedna udeležili 42. mednarodnega S. K. I. F. karate turnirja za Pokal Ruše 2019.

Na turnirju je sodelovalo 350 tekmovalcev iz šestih držav, in sicer iz Romunije, Avstrije, Italije, Češke, Srbije in Slovenije. Mladi iz omenjenih pomurskih karate klubov so se odlično izkazali, klub Tromejnik-Kuzma je namreč na koncu osvojil skupno 7. mesto izmed 19. ekip, med katerimi so bile tudi reprezentance, ki se pripravljajo na bližajoče Svetovno prvenstvo na Češkem. Člani kluba Tromejnik-Kuzma so osvojili tri prva in tri četrta mesta ter še eno šesto in eno sedmo mesto.

8ac653b1ceeb92dcd2003205c43c930d
Arhiv Kluba
Renej Fujs je slavil v kategoriji borbe starejši dečki + 40 kg.


Prva mesta so osvojili:
Eva Grah (kate mlajše malčice)
Emilija Malena Martinuzzi (kate starejši dečki)
Renej Fujs (borbe starejši dečki + 40 kg)


Četrta mesta so osvojili Rijan Fujs (kate malčki), Gal Časar (kate mlajši dečki) in Renej Fujs (kate starejši dečki), šesto mesto je osvojila Eva Grah (starejše malčice), sedmo mesto pa Maksimilijan Markoč (kate malčki). Članica kluba Jelka Rošker Trajbar je osvojila 2. mesto v kategoriji kate veteranke, Lea Rituper pa je osvojila dve četrti mesti v kategorijah kate starejše deklice in mladinke.

030af88f385e77d7ab6fe0384f9258bf
Arhiv Kluba
V kategoriji kate mlajše malčice je zmagala Eva Grah.

karate turnir ruše