vestnik

Na turnirju v kartanju bodo zbirali prostovoljne prispevke za prizadete v požaru

Vestnik.si, 13. 2. 2024
Jure Kljajić
Fotografija je simbolična.
Aktualno

Prostovoljno gasilsko društvo Černelavci bo v soboto, 23. februarja, pripravilo dobrodelni turnir v kartanju šnopsa za prvaka Mestne občine Murska Sobota.

Turnir bo potekal v gasilskem domu Černelavci, prijavili se boste lahko na dan dogodka med 17. in 18. uro. Dogodek bo dobrodelen, zbirali se bodo denarni prispevki za pomoč po požaru Alešu Gombocu. Spomnimo, da je sredi januarja zagorelo v Borejcih v delavnici. V ognjenih zubljih je bila uničena delovna oprema in stroji, nastalo je za okoli 120 tisoč evrov materialne škode. 



"Pokažite svoje znanje in spretnosti v igri šnopsa ter se potegujte za naziv prvaka Mestne občine Murska Sobota. Čaka vas napeto tekmovanje in veliko prijetnih trenutkov ob kartah," so povabili in dodali, da ne zamudite priložnosti, da s svojim prispevkom naredite razliko v življenju nekoga, ki ga je prizadel nenaden tragičen dogodek. 

Denarne prispevke za pomoč po požaru Alešu Gombocu zbirajo s pomočjo Evangeličanske humanitarne organizacije - Podpornice. Prispevke lahko nakažete na TRR: SI56 0249 6008 9536 543, odprt pri NLB. Namen je Požar, sklic: SI00 9251-001. Davčna številka organizacije: 13388231

šnops kartanje dobrodelni-turnir