vestnik

Najemnika gostinskega lokala ob Muri v prvem poskusu niso našli. Poziv bo ponovljen

Vestnik.si, 11. 4. 2023
Jure Kljajić
Otok ljubezni Ižakovci
Aktualno

Zavod za turizem, kulturo in šport Beltinci je marca preko javnega poziva iskal najemnika za gostinski lokal na Otoku ljubezni v Ižakovcih, a ga še ni našel.

Lokal, ki meri 20 kvadratnih metrov, ob njem pa je še gostinska terasa v velikosti 60 kvadratnih metrov in skladišče v obliki okrogle lesene ute, se daje v najem za obdobje med aprilom in novembrom. "V najem se bo dal prostor za opravljanje gostinske dejavnosti, točilnica, gostinska terasa ter skladiščni prostori. Izbrani ponudnik ima zagotovljene skupne toaletne prostore. Prav tako je gostinska terasa opremljena s stoli in mizami," je bilo zapisano v pozivu.  Izhodiščna cena najema je bila 250 evrov (zraven pridejo še stroški in davek). 


Rok za oddajo ponudb je bil 27. marec. Direktorica zavoda Gabrijela Küzma nam je na naše poizvedovanje povedala, da poziv ni bil uspešen, so pa zaznali nekaj zanimanja za oglede lokala in za več informacij. Javni poziv za oddajo lokala v najem bo v kratkem vnovič objavljen, izhodiščna cena najema pa bo tokrat po besedah Küzmove nižja. 

otok-ljubezni Ižakovci gostinski-lokal najemnik