vestnik

(NAPOVED) O teh vsebinah lahko berete v novem Vestniku

Vestnik.si, 14. 3. 2024
Vestnik.si
Vestnik 14.3.2024
Aktualno

Četrtek je dan za Vestnik in tokrat vas vabimo k branju naslednjih zanimivih vsebin

- Berete lahko o izjemni požrtvovalnosti domačinov v Dolnjih Slavečih, ki je rešila življenje sosedu, dveletnemu otroku, ki je med igro padel v greznico ob domači hiši. Pogovarjali smo se z vsemi tistimi posamezniki, ki so pomagali pri reševanju otroka. V domači vasi in Občini Grad so zanj darovali tudi sveto mašo.
- Ta teden se je z zaključno novinarsko konferenco v Rogašovcih tudi uradno sklenil projekt vodovodnega sistema B. Vanj je bilo vključenih 12 pomurskih občin, trenutno v vseh poteka priključevanje novih uporabnikov. Možnost priključitve na javno vodovodno omrežje ima po koncu vseh del skoraj 93 odstotkov oziroma več kot 52 tisoč prebivalcev teh občin.
- Na drugi strani Mure, v Gornji Radgoni, je podjetje Radgonske gorice začelo z realizacijo smelih načrtov za obogatitev ponudbe v mestu. Kot so razkrili, bodo že letos začeli z manjšimi deli, povezanimi z gradnjo butičnega penziona s 13 nastanitvenimi enotami. Ta naj bi zaživel čez dve leti.
- Dogajalo se je tudi čez lužo. Govora je seveda o oskarjih, ki so letos imeli tudi malo pridiha Prekmurja. Med kandidati za najboljši tujejezični film in najboljšo masko je bil namreč tudi španski film Snežna družba. V njem v glavni vlogi nastopa tridesetletni Enzo Vogrincic. Njegovi prastarši in dedek so iz Prekmurja prišli v Južno Ameriko pred drugo svetovno vojno.
Svoj izvod Vestnika lahko dobite na pošti ali v bolje založenih prodajalnah. Na naročnino pa se lahko naročite tudi preko spleta, na spletni povezavi https://trafika24.si/narocanje/vestnik  ali nas pokličete na 02 535 1410. V družbi Vestnika je tudi legendarna revija Stop.  
napoved Vestnik