vestnik

(NAPOVED) O teh vsebinah pišemo v prvi majski številki

Vestnik.si, 3. 5. 2024
Vestnik.si
Vestnik, 3. maj
Aktualno

Vestnik je zaradi prvomajskih praznikov tokrat izšel v petek.

- Zdravstveni dom Ljutomer je pred večmilijonsko naložbo. Prejel je sklep ministrstva za zdravje o sofinanciranju nadzidave dveh pritličnih krakov objekta, nad prostori laboratorija ter zobozdravstvenih ambulant. 

- Ob 20-letnici pridružitve Slovenije Evropski uniji smo se pogovarjali z nekdanjim poslancem Gezo Džubanom. Prebrali boste lahko še, kakšna je bilanca dveh desetletij članstva v evropski družini. Ta med drugim kaže mešano sliko razvoja, potenciala in zamujenih priložnosti. 



- Pomurski kandidat v nacionalnem izboru za dobrotnika leta je Edis Vehabović. Prejel je največ glasov, kandidata sta bila še Marjana Gomboc in Peter Andrejčak. 

- Šestnajstletno delo Franca Jureša izšlo v obliki rodoslovne kronike o Babincih. Zbiral je pisno gradivo, se pogovarjal s prebivalci in pregledoval zgodovinske vire. 

V družbi Vestnika je tudi ta teden legendarna revija Stop.

Svoj izvod Vestnika lahko dobite na pošti ali v bolje založenih prodajalnah. Na naročnino pa se lahko naročite tudi preko spleta, na spletni povezavi https://trafika24.si/narocanje/vestnik ali nas pokličete na 02 535 1410. 

Vestnik nova-številka maj 3.-maj