vestnik

(NAPOVED) Te vsebine prinaša novi Vestnik

Vestnik.si, 29. 6. 2023
Jure Kljajić
Četrtek je dan za Vestnik in tokrat vas vabimo k branju naslednjih zanimivih vsebin.
Aktualno

Četrtek je dan za Vestnik in tokrat vas vabimo k branju naslednjih zanimivih vsebin

V naslovni temi pišemo o zapletu v Občini Dobrovnik. Ta je kljub nerešenemu lastništvu zemljišč v začetku leta zagnala gradnjo kolesarske steze med Dobrovnikom in Kobiljem. Ker imetnik zemljišč teh ni pripravljen prepustiti občini, bo ta kmalu začela postopek razlastitve. 

V minulih dneh so na njivah v Pomurju že brneli kombajni, začela se je namreč žetev ječmena. Pridelava je bila zahtevna, letina bo povprečna, odkupne cene pa bistveno nižje kot lani. 



Upokojeni generalmajor Slovenske vojske Alojz Šteiner je za Vestnik pokomentiral razsežnosti pohoda skupine Wagner v Moskvo.

Izšla je tudi mesečna priloga Pen. V temi meseca smo obdelali psihiatrično zdravljenje v regiji, objavljen je intervju z evangeličansko duhovnico v Slovenski vojni Violeto Vladimiro Mesarič, predstavljamo Sobočanko Aleno Milkovič, ki po zelo oddaljenih destinacijah po svetu snema poroke, pišemo pa tudi o ikonah poletja v prekmurski prestolnici - o sladoledu in ponudnikih. 

Svoj izvod Vestnika lahko dobite na pošti ali v bolje založenih prodajalnah. Na naročnino pa se lahko naročite tudi preko spleta, na spletni povezavi https://trafika24.si/narocanje/vestnik  ali nas pokličete na 02 535 1410. V družbi Vestnika je tudi legendarna revija Stop. 

Vestnik nova-številka