vestnik

(NAPOVED) Te vsebine prinaša novi Vestnik

Vestnik.si, 6. 7. 2023
Jure Kljajić
Vestnik 6. 7. 2023.
Aktualno

Izšel je nov Vestnik in tokrat vas vabimo k branju naslednjih zanimivih vsebin.

- V novem Vestniku pišemo o beltinskih Romih, ki jih zaradi nevzdržnih bivanjskih in socialnih razmer v naselju nameravajo preseliti na novo lokacijo v vasi Gančani. Po urbanistični zasnovi bi novo naselje predstavljale začasne stanovanjske enote za približno 70 Romov.
- V Dobrovniku, Šalovcih in na Kobilju bodo čez približno tri leta dobili domove za starejše. Na voljo bo 92 novih postelj.
- Pripravljen je načrt izrednih ukrepov za zatiranje zlate trsne rumenice, ki se je v naši pokrajini začela kazati prejšnji teden. Krive so neugodne vremenske razmere.

- V Ljutomeru so ob 150. obletnici zadružništva na Slovenskem odprli stalno razstavo, posvečeno tej dejavnosti. Glavni eksponat razstave je obnovljen bančni trezor oziroma železna blagajna prve zadružne hranilnice, v naslednjih letih pa si želijo razstavo še nadgraditi.
Svoj izvod Vestnika lahko dobite na pošti ali v bolje založenih prodajalnah. Na naročnino pa se lahko naročite tudi preko spleta, na spletni povezavi https://trafika24.si/narocanje/vestnik  ali nas pokličete na 02 535 1410. V družbi Vestnika je tudi legendarna revija Stop. 
Vestnik napoved