vestnik

(NAPOVED) Te vsebine prinaša novi Vestnik

Vestnik.si, 14. 9. 2023
vestnik.si
Tudi ta četrtek sveže vsebine.
Aktualno

Četrtek je dan za Vestnik in tokrat vas vabimo k branju naslednjih zanimivih vsebin.

- Pišemo o preiskavi v Domu Brigita Puconci zaradi sumov spolnih zlorab starostnikov. O domnevnih nepravilnostih poročata socialna inšpekcija in informacijska pooblaščenka, družina Beznec, ki upravlja z domom, pa prek odvetnika zavrača vse očitke.
- Pišemo tudi o kazenskem procesu zoper Mitjo Oreška, ki je bil zaradi umora partnerice na sodišču v Murski Soboti obsojen na 22 let in pol zapora, proces pa se je zdaj preselil na višje sodišče v Maribor. 
- Zdravstveni dom Gornja Radgona je pred novo naložbo. Dogradili in obnovili bodo obstoječe prostore, v letu ali dveh pa načrtujejo še nadzidavo, s katero bi pridobili dodatne ambulante. V načrtu imajo tudi nove dejavnosti, za katere pa še čakajo odobritev s strani ministrtva.
- Na zadnjem Poslanskem obedu smo bili s Ferencem Horvathom, poslancem madžarske narodne skupnosti, ki je med drugim poudaril, da bo zmeraj deloval v interesu madžarske skupnosti in celotne regije, torej ne glede na dogovor o sodelovanju z vlado.
Svoj izvod Vestnika lahko dobite na pošti ali v bolje založenih prodajalnah. Na naročnino pa se lahko naročite tudi preko spleta, na spletni povezavi https://trafika24.si/narocanje/vestnik  ali nas pokličete na 02 535 1410. V družbi Vestnika je tudi legendarna revija Stop.  
napoved Vestnik