vestnik

(NAPOVED) Te vsebine prinaša novi Vestnik

Vestnik.si, 7. 12. 2023
vestnik.si
Vestnik 7. 12. 2023
Aktualno

Četrtek je dan za Vestnik in tokrat vas vabimo k branju naslednjih zanimivih vsebin

- Na Dvojezični srednji šoli Lendava so v torek svečano odprli nove prostore. To sta storili predsednici Slovenije in Madžarske, Nataša Pirc Musar in Katalin Novak, ki sta ves torek namenili obisku Pomurja. 

- Soboški kriminalisti so razkrili kriminalno združbo, ki je z lažnimi posli pridobila do 400.000 evrov. Pri nečednih poslih je sodeloval tudi uslužbenec soboške poslovalnice NLB, kjer so prejšnji teden potekale hišne preiskave.

- Slovenska obrtnika leta sta postala Anton Cigan in Peter Tibaut iz podjetja KIT Žižki. Družinsko podjetje je od začetne »garažne« obrti zraslo do sodobnega podjetja, ki se po doseženem uvršča v krog najboljših v državi.
- Terme Vivat pa je pred novo, več kot tri milijone vredno investicijo. Preurejajo hotelski kompleks, s katerim ciljajo na prekategorizacijo v petzvezdnični hotel.
Svoj izvod Vestnika lahko dobite na pošti ali v bolje založenih prodajalnah. Na naročnino pa se lahko naročite tudi preko spleta, na spletni povezavi https://trafika24.si/narocanje/vestnik  ali nas pokličete na 02 535 1410. V družbi Vestnika je tudi legendarna revija Stop.  
napoved Vestnik