vestnik

(NAPOVED) To so vsebine, ki jih prinaša novi Vestnik

Vestnik.si, 12. 10. 2023
Ines Baler
Kaj prinaša nova številka Vestnika?
Aktualno

Četrtek je dan za Vestnik in tokrat vas vabimo k branju naslednjih zanimivih vsebin.

- Lendavski župan Janez Magyar je pod drobnogledom Komisije za preprečevanje korupcije. Lendavska občina bi naj bila vpletena v sporne odkupe zemljišč v vrednosti več kot 500 tisoč evrov. Prav tako naj bi na občini napihnili ceno gradnje večnamenske dvorane, za katero niso imeli zagotovljenih sredstev.

- Pomurski tehnološki park praznuje 20-letnico obstoja. V teh letih je izvedel 53 velikih projektov v skupni vrednosti več kot 59 milijonov evrov. 
- Mura je pri Hrastju-Moti naplavila prazgodovinski deblak. Ta bo do odločitve o postopkih restavriranja deponiran na dnu Soboškega jezera.

- O vojni na Bližnjem vzhodu smo se pogovarjali z generalmajorjem Slovenske vojske v pokoju Alojzem Šteinerjem, ki je naredil analizo dogajanja.
Svoj izvod Vestnika lahko dobite na pošti ali v bolje založenih prodajalnah. Na naročnino pa se lahko naročite tudi preko spleta, na spletni povezavi https://trafika24.si/narocanje/vestnik  ali nas pokličete na 02 535 1410. V družbi Vestnika je tudi legendarna revija Stop. 
napoved Vestnik