vestnik

(NAPOVED) To so vsebine, ki jih prinaša novi Vestnik

Vestnik.si, 26. 10. 2023
Vestnik.si
Nova številka Vestnika.
Aktualno

Četrtek je dan za Vestnik in tokrat vas vabimo k branju naslednjih zanimivih vsebin.

- Pišemo o podjetju Hotel Diana, ki je v postopku poenostavljene prisilne poravnave. Kljub temu da podjetje ni poslovalo leto dni in ni imelo zaposlenih, so se kopičili neporavnani računi.

- Ljudje z lažjo duševno motnjo nimajo statusa invalida in s tem povezane socialne varnosti, zato nekateri živijo na robu. O njihovem položaju smo se pogovarjali s strokovnjakinjami iz različnih institucij.

- V podjetju Varis, enem največjih proizvajalcev gotovih kopalnic v Evropi, so proslavili 45 let obstoja, poslovnih uspehov, inovacij in razvoja. Dogodka se je udeležila tudi predsednica države Nataša Pirc Musar.

- Pišemo o Francu Partlu s Pertoče, ki je na pikniku upokojencev doživel srčni zastoj. Življenje sta mu takrat rešila rešila hčerka in sosed, oba člana ekipe prvih posredovalcev Občine Rogašovci
Svoj izvod Vestnika lahko dobite na pošti ali v bolje založenih prodajalnah. Na naročnino pa se lahko naročite tudi preko spleta, na spletni povezavi https://trafika24.si/narocanje/vestnik  ali nas pokličete na 02 535 1410. V družbi Vestnika je tudi legendarna revija Stop in ta teden še priloga Pen.
Vestnik napoved