vestnik

(NAPOVED) To so vsebine, ki jih prinaša novi Vestnik

Vestnik.si, 18. 1. 2024
Melani Svetec
Vestnik 18.1.2024
Aktualno

Četrtek je dan za Vestnik in tokrat vas vabimo k branju naslednjih zanimivih vsebin.

V novi številki Vestnika pišemo o govoricah, da naj bi nekdanji hotel Diana namenili bivanju migrantom. Kot je znano, vlada zaradi zapolnjenih kapacitet mrzlično išče dodatne lokacije za namestitev prosilcev za azil, vendar stavba nekdanjega hotela naj ne bi prišla v poštev. Lastnik objekta Dejan Rituper pa sicer priznava, da išče možnosti, kako zapolniti vrzel po izselitvi doma starejših iz hotela.  
- Predstavljamo zgodbo zaposlene v Modi Mi&lan, ki je zaradi stečaja podjetja ostala brez denarja in strehe nad glavo. Za hišo, ki jo je želela kupiti, je tudi s podpisom delodajalca najela kredit in odplačala dolg, ki ni bil njen, le je bil napovedan stečaj podjetja.
- Pišemo tudi o zagati na Vaneči, kjer hostel sameva, skupina sosedov si namreč želi le mirnih dejavnosti. Projekt je bil vreden skoraj 400.000 evrov.
- Znani poslovnež in multimilijonar Boštjan Bandelj je od sklada kmetijskih zemljišč in gozdov odkupil 20 hektarjev obdelovalne kmetijske zemlje v Žitkovcih, kjer naj bi zrasli industrijski rastlinjaki. Dobrovniški župan Marjan Kardinar upa, da gre za resnega vlagatelja s premišljenim projektom.
Svoj izvod Vestnika lahko dobite na pošti ali v bolje založenih prodajalnah. Na naročnino pa se lahko naročite tudi preko spleta, na spletni povezavi https://trafika24.si/narocanje/vestnik  ali nas pokličete na 02 535 1410. V družbi Vestnika je tudi legendarna revija Stop.  
napoved Vestnik