vestnik

(NAPOVED) To so vsebine, ki jih prinaša novi Vestnik

Vestnik.si, 1. 2. 2024
Maja Hajdinjak
Vestnik, 1. februar 2024
Aktualno

Četrtek je dan za Vestnik in tokrat vas vabimo k branju naslednjih zanimivih vsebin.

- Pišemo o izstopu štirih občin iz Javnega podjetja Prlekija. To so občine Ljutomer, Križevci, Veržej in Razkrižje, njihov izstop pa bo pomenil konec za javno podjetje in vodovodni sistem, kakršnega poznamo.

- V Lendavi krajane Krajevne skupnosti Gorice razburja projekt gradnje gondole, ki te ne želijo blizu svojih domov. Projekt želijo ustaviti, župan Janez Magyar pa je to namero označil za navadno politikanstvo. 

- Če je na ravni državi lani turizem podrl vse rekorde, pa smo v Pomurju za najboljšim turističnim letom, to je bilo leto 2019, lani zaostali za več kot 120 tisoč prenočitev. Kje tiči težava, smo se pogovarjali s predsednikom Pomurske turistične zveze Urošem Kamenškom.

- Gornja Radgona in Bad Radkersburg se povezujeta v novem projektu. Kot turistični potencial bosta izkoristili bogastvo mofet in slatine, ki jih na tem območju ne manjka, izvedene bodo številne raziskave, načrtujejo tudi izvedbo festivala in novih interpretacijskih točk. 
Svoj izvod Vestnika lahko dobite na pošti ali v bolje založenih prodajalnah. Na naročnino pa se lahko naročite tudi preko spleta, na spletni povezavi https://trafika24.si/narocanje/vestnik  ali nas pokličete na 02 535 1410. V družbi Vestnika je tudi legendarna revija Stop.  
napoved Vestnik