vestnik

(NAPOVED) V današnjem Vestniku preberite

Vestnik.si, 20. 6. 2024
vestnik
Vestnik, 20.6.2024
Aktualno

Četrtek je dan za Vestnik in tokrat vas vabimo k branju naslednjih zanimivih vsebin

- Obramba pred točo na območju severovzhodne Slovenije je od 15. junija spet vzpostavljena. Izvajal jo bo tako kot prejšnja leta Letalski center Maribor, letala pa bodo vzletala s Ptuja, saj je letališče Maribor zaprto, ker jim je skozi streho pritekla voda in uničila nekaj naprav.

- Na pogorišču Javnega podjetja Prlekija nastaja podjetje Prleška komunala. Občine Ljutomer, Križevci, Veržej in Razkrižje ustanavljajo novo javno podjetje, a do takrat je treba zagotavljati oskrbo s pitno vodo ter odvajanje in čiščenje odpadnih voda. Kot vmesni rešitelj in tudi kot neke vrste podizvajalec novega javnega podjetja se pojavlja soboška Komunala.

- V Pomurskem muzeju Murska Sobota so v soboto v okviru Poletne muzejske noči predstavili tri prenovljene prostore stalne razstave. Posvečeni so vojakom in vladarjem, rokodelcem in obrtnikom ter družini Szapary.

- V ponedeljek so razglasili zmagovalca v akciji Ljudje odprtih rok. Bralci dnevnikov Novice Svet24 in Primorske novice ter lokalnih medijev Dolenjski list, Štajerski tednik, Novi tednik, Naš čas in Vestnik so največ glasov namenili Edisu Vehaboviću iz Stogovec, čigar podjetje je po lanskoletnih ujmah na območju Občine Apače prostovoljno opravilo popravila na okoli 30 stanovanjskih zgradbah.
Svoj izvod Vestnika lahko dobite na pošti ali v bolje založenih prodajalnah. Na naročnino pa se lahko naročite tudi preko spleta, na spletni povezavi https://trafika24.si/narocanje/vestnik  ali nas pokličete na 02 535 1410. V družbi Vestnika je tudi legendarna revija Stop.  
napoved Vestnik