vestnik

Nočete več dobivati kazni za prehitro vožnjo? Zato je tukaj BrezKazni.si

Vida Toš, 11. 5. 2018
Brezkazni.si
Aktualno

Pomursko podjetje pred enim tednom dalo na plano novo mobilno aplikacijo, ki že podira rekorde v tem, koliko voznikov jo uporablja.

Pred enim tednom se je na spletu pojavila mobilna aplikacijaBrezKazni.si. Gre za aplikacijo, ki pomaga voznikom, da se med seboj obveščajo o policijskih kontrolah in radarjih. Mobilna aplikacija je brezplačna, zanjo niso potrebne nobene registracije za nove uporabnike, poleg tega pa ne vsebuje nobenih reklam; to pomeni, da je ljudem prijazna. Njen namen pa je torej anonimno medsebojno obveščanje med vozniki o policijskih kontrolah in radarjih.


b258981201b8aa371f3af72ce09a61f6
Brezkazni.si
Začetni zaslon na BrezKazni.si.


Voznik, ki opazi radar, objavi lokacijo radarja ali policijske kontrole, ostali vozniki, ki so v bližini, pa prejemajo zvočna obvestila.

085e87fbae6f726dac7b3ad29f1a2bf2
Brezkazni.si
Tako obvestilo pa dobi tisti, ki je v bližini.


V samo sedmih dneh, je bil s strani uporabnikov več kot samo dober odziv - mobilno aplikacijo je uporabilo že več kot 2500 ljudi; število pa še raste. Ekipa BrezKazni.si - gre za pomursko podjetje - pa pravi, da dosegajo tudi prve vidnejše rezultate; v enem tednu jim je namreč uspelo priti med najboljših dvajset aplikacij na Google Playu, ter med najboljših dvajset mobilnih aplikacij na AppStoru. “Lahko sicer povemo, da naši uporabniki trenutno radi še kaj poizkušajo in klikajo, tako da je kakšno obvestilo med vožnjo tudi še lažno, a s časom bo to izumrlo,” je še dodala ekipa BrezKazni.si.

789ada134243fd648cd58f3237ef8366
Nataša Juhnov

Njihovo mobilno aplikacijo pa najdete tukaj:
https://brezkazni.si/aplikacija

merjenje hitrosti policijski radar BrezKazni.si