vestnik

Nominirano pomursko podjetje leta 2022 po izboru bralcev: Terme Vivat

Vestnik.si, 18. 9. 2023
Rok Šavel
Metod Grah, lastnik Term Vivat.
Aktualno

Medijska hiša Vestnik in Pomurska gospodarska zbornica izbirata pomurska podjetja leta v več kategorijah. Vi pa lahko izberete tisto podjetje, ki je bilo v letu 2022 najboljše po vašem mnenju. Danes predstavljamo Terme Vivat.

V termah, ki jih upravlja družba Počitek – užitek v lasti Metoda in Milene Grah, je ob skoraj vsakem obisku mogoče opaziti kakšno novost. Covidno obdobje so v Moravskih Toplicah izkoristili za obsežne investicije v višini več kot tri milijone evrov, pri čemer so razširili glavno restavracijo, kuhinjo, notranjo restavracijo, zgradili nov zunanji bazen, prenovili kopalnice, savne, velnes storitve, recepcijo, bar, z nadgradnjo hotela pridobili enajst vrhunskih sob in še bi lahko naštevali. Pred kratkim so odprli tudi edinstveno fontano, ki ponuja posebno doživetje gostom pa tudi mimoidočim. Vložili pa bodo še dva milijona, saj gredo po peto zvezdico.

Vse kandidate, ki so v izboru, si lahko ogledate na https://vestnik.svet24.si/podjetjeleta. Na tej povezavi lahko oddate tudi glas svojemu favoritu in se potegujete za vikend paket za dve osebi v Termah Lendava. 

pomursko-podjetje-leta terme-vivat izbor-bralcev kandidati