vestnik

Nominirano pomursko podjetje leta 2022 po izboru bralcev: Vrtni center Kurbus

Vestnik.si, 22. 9. 2023
Jure Kljajić
Simona Kurbus - Vrtni center Kurbus.
Aktualno

Medijska hiša Vestnik in Pomurska gospodarska zbornica izbirata pomurska podjetja leta v več kategorijah. Vi pa lahko izberete tisto podjetje, ki je bilo v letu 2022 najboljše po vašem mnenju. Danes predstavljamo vrtni center Kurbus.

Po 45 letih delovanja se lahko Vrtni center Kurbus v Meleh predstavlja kot ena od vodilnih vrtnarij v Sloveniji. Z razstavami orhidej in metuljev privabljajo na tisoče obiskovalcev, stranke iz vsega Pomurja in Avstrije pa so desetletja zveste njihovim sadikam in rožam. Bili so tudi pionirji pri vzgoji božičnih zvezd, s čimer se ukvarjajo od leta 1994. Njihov trud je obrodil sadove, saj so njihove božične zvezde krasile bazilike v Vatikanu. Gre za družinsko podjetje, katerega ustanovitelj je bil Miroslav Kurbus, zdaj ga je že nasledila hčerka Simona, ki pozorno sledi trendom in uvaja novosti.

Vse kandidate, ki so v izboru, si lahko ogledate na https://vestnik.svet24.si/podjetjeleta. Na tej povezavi lahko oddate tudi glas svojemu favoritu in se potegujete za vikend paket za dve osebi v Termah Lendava. 

pomursko-podjetje-leta izbor-bralcev kandidati vrtni-center-kurbus