vestnik

Nominirano pomursko podjetje leta 2022 po izboru bralcev: APOLIS

Vestnik.si, 10. 9. 2023
Jure Kljajić
Apolis sta leta 2006 ustanovila brata Dejan in Matej Kolbl, ki sta prej delovne in poslovne izkušnje nabirala v očetovem obrtnem podjetju.
Aktualno

Medijska hiša Vestnik in Pomurska gospodarska zbornica izbirata pomurska podjetja leta v več kategorijah. Vi pa lahko izberete tisto podjetje, ki je bilo v letu 2022 najboljše po vašem mnenju. Danes predstavljamo Apolis.

Apolis sta leta 2006 ustanovila brata Dejan in Matej Kolbl, ki sta prej delovne in poslovne izkušnje nabirala v očetovem obrtnem podjetju. Začela sta z enim kombiniranim vozilom očeta in v zadnjih letih ob iskrenem odnosu do zaposlenih ter poslovnih partnerjev dosegla skokovito rast podjetja. Povečan obseg poslovanja je narekoval nakup dodatnih prostorov v Murski Soboti. Njihov tržni prostor je bilo na začetku in ostaja še danes Pomurje, s tem da njihova ponudba zdaj zajema celotno paleto strojnih in elektroinštalacij z možnostjo izkoriščanja alternativnih virov energije, kot so prezračevalni sistemi, toplotne črpalke, sončne elektrarne in drugo.

Vse kandidate, ki so v izboru, si lahko ogledate na https://vestnik.svet24.si/podjetjeleta. Na tej povezavi lahko oddate tudi glas svojemu favoritu in se potegujete za vikend paket za dve osebi v Termah Lendava. 

apolis pomursko-podjetje-leta izbor-bralcev kandidat