vestnik

(Nominirano pomursko podjetje leta po izboru bralcev) Predstavljamo Gradbeništvo Durič

Vestnik.si, 2. 9. 2024
vestnik.si
PPL 2023.
Aktualno

Vestnik in Pomurska gospodarska zbornica tudi letos iščeta najuspešnejša podjetja v regiji, vi pa lahko glasujete za tisto pomursko podjetje, ki je po vašem mnenju najbolj prepoznavno, pozitivno in uspešno. Vsak dan bomo predstavili enega nominiranca in kot prvo je na vrsti Gradbeništvo Durič.

Glavna dejavnost podjetja iz Bodonec je gradnja različnih stanovanjskih in nestanovanjskih objektov, pri čemer opravljajo še vsa dodatna manjša gradbena dela in druge storitve na področju pleskarstva, fasaderstva, štukaterstva in vgrajevanja stavbnega pohištva. Lastnik podjetja Boštjan Durič je po končanem študiju gradbeništva od očeta prevzel družinsko podjetje, ki ima zdaj že skoraj 50-letno tradicijo. V tem obdobju so se razvili v tehnološko naprednega ponudnika celostnih in kakovostnih storitev vseh vrst gradbenih in obrtniških del.

Glasujete lahko do vključno 25. septembra na https://vestnik.svet24.si/podjetjeleta ali preko glasovnice, ki bo vsak četrtek objavljena v Vestniku. Vsi, ki boste oddali svoj glas, boste sodelovali v žrebu za vikend oddih v Termah Sveti Martin.

pomursko-podjetje-leta gradbeništvo-durič