vestnik

(Nominirano pomursko podjetje leta po izboru bralcev) Predstavljamo Kleparstvo, krovstvo Šinko

Vestnik.si, 3. 9. 2024
vestnik.si
PPL 2023.
Aktualno

Vestnik in Pomurska gospodarska zbornica tudi letos iščeta najuspešnejša podjetja v regiji, vi pa lahko glasujete za tisto pomursko podjetje, ki je po vašem mnenju najbolj prepoznavno, pozitivno in uspešno. Vsak dan bomo predstavili enega nominiranca in tokrat je na vrsti Kleparstvo, krovstvo Šinko.

Podjetje v Skakovcih vodi ena redkih mojstric kleparstva in krovstva v Sloveniji. Aleksandra Šinko Kuhar, direktorica podjetja, je v družinsko podjetje, ki ga je leta 1986 ustanovil njen oče Ludvik Šinko, vpeta od otroštva. Podjetje se ukvarja z delom na terenu, lastno proizvodnjo kleparsko-krovskih elementov in trgovino. Ker zanimanje za tovrstne poklice upada, sodelujejo s šolskimi centri in sprejemajo vajence ter delo predstavljajo na sejmih in tudi tekmovanjih kleparjev in krovcev.

Glasujete lahko do vključno 25. septembra na https://vestnik.svet24.si/podjetjeleta ali preko glasovnice, ki bo vsak četrtek objavljena v Vestniku. Vsi, ki boste oddali svoj glas, boste sodelovali v žrebu za vikend oddih v Termah Sveti Martin.

pomursko-podjetje-leta kleparstvo-krovstvo-šinko