vestnik

(Nominirano pomursko podjetje leta po izboru bralcev) Predstavljamo Steklarstvo Frama

Vestnik.si, 6. 9. 2024
vestnik.si
PPL 2023.
Aktualno

Vestnik in Pomurska gospodarska zbornica tudi letos iščeta najuspešnejša podjetja v regiji, vi pa lahko glasujete za tisto pomursko podjetje, ki je po vašem mnenju najbolj prepoznavno, pozitivno in uspešno. Vsak dan bomo predstavili enega nominiranca, danes je na vrsti Steklarstvo Frama.

Franc Maučec, prvi mož podjetja iz Beltinec, je svojo obrtniško pot začel leta 2005 kot samostojni podjetnik na temeljih družinske tradicije. Ukvarjajo se s stavbnimi zasteklitvami, zasteklitvami balkonov, vetrolovov in zimskih vrtov, izdelavo stekel za ograje, kabine za prhanje, drsna vrata in še mnogo drugega. Pred petimi leti so delavnico opremili s sodobnimi napravami ter skrajšali proizvodne procese in povečali obseg proizvodnje. Zadovoljstvo strank, večinoma gre za domače in avstrijske, postavljajo v ospredje svojega dela, zato jim je osnovno vodilo kakovostno delo in dobra komunikacija.

Glasujete lahko do vključno 25. septembra na https://vestnik.svet24.si/podjetjeleta ali preko glasovnice, ki bo vsak četrtek objavljena v Vestniku. Vsi, ki boste oddali svoj glas, boste sodelovali v žrebu za vikend oddih v Termah Sveti Martin.

pomursko-podjetje-leta steklarstvo-frama glasovanje